Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nimnická sedemdesiatka

Diskusná téma K článku: Nimnická sedemdesiatka

Vždy ma priťahovali výzvy. Vždy ma bavila horská turistika. Tak sme začali chodiť s partiou na čundre. Vybrali sme sa hlavným hrebeňom Nízkych Tatier. Štyri dni chodenia, únavy a bolesti. Ale aj obrovskej pohody a hlavne slobody. Chytilo ma to.

Jaro PB

Pekne napísané a vidím ze sa nebojíte chodiť aj v noci. To by sa dalo využiť a richlejsim tempom prejsť napr. Javornicku stovku. Pridal by som sa.

Miloss350

Som rád, že sa vám článok páči, je to moja prvotina:-). Knor - to prevýšenie na trase, ono tam ani nie sú nejaké veľké kopce, ide sa väčšinou po hrebeni, len na tých kilometroch sa to nazbiera. Ale popri trati by sa mi nechcelo:-) FunTTomas - to pivo len tak zasyčalo :-) Čaky - načo o rok, keď môžeš ísť tento rok :-). Nejako masovo to nechcem zatiaľ robiť, ale ak chceš, tak mi napíš maila, zoberieme ťa do partie. Tento rok pôjdeme zrejme niekedy okolo 1.5.

Čaky

Veľmi dobre sa to číta, super napísané ;) celú trasu som si s vami prešiel prstom na mape, super výkon ... keby ste to robili nejako masovejšie tak sa možno aj pridám o rok :D želám veľa takýchto krásnych zážitkov ;)

FunTTomas

Parádny výkon a záverečné posedenie je zaslúžené.

Knor

Imponuje mi to, hoci taketo slapanie nie je "moja salka kavy". Asi pred 5 rokmi som siel 70 km, ale neplanovane. Tura bola trochu dlhsia ako som si myslel a tak mi zduchol posledny osobak. Kedze rychliky stali iba v okresnom meste, slapal som do neho krajom pola popri trati. Takze prevysenie som mal podstatne mensie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum