Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Bežecký hit Salomon Speedcross 3

Chcete nahradiť zimné športy za inú aktivitu? Beh je ten najjednoduchší spôsob ako udržať svoje telo v kondícii. Vyrazte do prírody zabehať si. Poľné či lesné cesty sú ideálne na odreagovanie sa. Rozmočené blatisté chodníky s topánkou Salomon Speedcross nie sú žiadnou prekážkou.

Ak sa chystáte behať v teréne rekreačne alebo sa behu venujete na profesionálnejšej úrovni, bežecké topánky Salomon Speedcross 3 sú určené práve pre Vás. Mokrý, blatistý a klzký terén vďaka špeciálnej podrážke Contagrip Mud&Snow Vás podrží v každej situácii.

Odolná konštrukcia

Topánka je vyrobená z veľmi odolného textilného materiálu, ktorý je zároveň priedušný a ľahký. Topánka bude dlho držať tva, dokonale obopne a zároveň ochráni Vašu nohu vďaka technológii Sensifit™.

Detaily dotvárajú maximálne pohodlie

Anti-Debris sieťovina zabraňuje dostať sa nečistotám a kamienkom do vnútra topánky. Bežecké topánky sú vybavené Quicklace™ rýchlošnúrovaním,
- odpružená vložka OrthoLite®
- podrážka Contagrip Mud & Snow - nezanecháva stopy
- predtvarovaná medzipodošva z EVA peny poskytuje ľahké odpruženie a stabilitu
- kevlarové rýchlošnurovanie QuickLace™
- vodeodpudivá textília

Speedcross myslí aj na ženy

Dámsky model topánky Salomon Speedcross má špecifické kopyto a zosilnenú podrážku, ktoré boli navrhnuté na základe požiadaviek žien.

100% priedušné či nepremokavé? Vyberte si...

Beháte len v zime, v lete, alebo po celý rok? Na výber máte viacero modelov prispôsobených pre každého.

Ak chcete priedušnú topánku, alebo Vám nevadí, že topánky pri behu premoknú, sú tu pre Vás klasické modely Salomon Speedcross 3. Majú 100% priedušnosť a sú ideálne aj do teplých dní.

Kompromis medzi priedušnosťou a nepremokavosťou predstavuje model Speedcross 3 CS s nepremokavou membránou Climashield™ v prednej časti topánky. Tieto topánky nepremoknú pri došlape do blata, ale zároveň zadná časť topánky je dostatočne priedušná.

Ideálna topánka aj do zasneženého terénu alebo ak pri behu došlapujete pätou, je Salomon Speedcross 3 GTX s nepremokavou membránou gore-tex. Tento model môžete využívať celoročne.

Link na modely Salomon Speedcross 3:
www.sportrysy.sk/bezecka-obuv-salomon-speedcros/

Najnovšie