Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Pozvánka 0. ročník Andrejcová Vertikal

Horský beh naberá na popularite a najnovšie sa do organizácie podujatí zapojilo aj OZ Horské spoločenstvo, ktoré má v správe útulňu Andrejcová na hrebeni Nízkych Tatier. V sobotu 17. septembra 2016 sa uskutoční 0. ročník ich behu do vrchu Andrejcová Vertikal.

Trasa má parametre 5km/760m+, vedie po modrej turistickej značke z obce Pohorelá k útulni a potom ešte k vrcholu Andrejcová. "Horské behy sa za pár rokov rozvinuli do masových podujatí, ktoré prilákajú mnoho trénovaných aj amatérskych bežcov. ANDREJCOVÁ VERTIKAL však nechce byť masovou akciou, len pre ultra super vymakaných. Chceme najmä miestnym ukázať, že bežať na kopec nie je šialenstvo, ale relax, načerpanie najmä psychickej energie, spoznávanie hodnôt, ale hlavne samého seba", hovorí Marek Šurina z OZ Horské spoločenstvo.

Viac informácií a registrácia sa nachádzajú na stránke www.vertikal.horskespolocenstvo.sk alebo www.facebook.com/andrejcova. Kto by sa chcel na preteky pridať ako dobrovoľník, môže organizátorov kontaktovať na e-mailovej adrese horskespolocnestvo@gmail.com.

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Najnovšie