Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Správa Malofatranská stovka hľadá dobrovoľníkov

Prípravy na 5. ročník Malofatranskej stovky 2017, ktorá sa uskutoční 1.-2. júla, sú v plnom prúde. Organizátori hľadajú dobrovoľníkov, ktorí už pomáhali na týchto pretekoch či na iných podujatiach organizovaných združením Slovak Ultra Trail, alebo sú nováčikovia a radi by zažili atmosféru náročných pretekov v horskom behu.

Okrem pomoci počas samotných pretekov je potrebná pomoc aj v týždni pred podujatím, najmä štvrtok a piatok (29. – 30.6.). Týka sa najmä balenia občerstvenia, materiálu a pomoci s logistikou v Žiline. Z konkrétnych kontrolných stanovíšť najviac potrebuje posilu kontrola pri Kuneradskom zámku.

Záujemci sa môžu zapojiť buď cez on-line registračný formulár alebo zaslaním emailu na adresu mf100dobrovolnici@gmail.com s uvedením aspoň základných údajov o sebe (meno, obec/mesto, kontaktný telefón). Organizátori sa následne ozvú.

Dobrovoľníkom poskytuje MF 100 preplatenie cestovných nákladov na kontrolné stanovište (vlak, bus, PHM – je potrebné dodať cestovný doklad), tričko dobrovoľníka MF100 – edíciu 2017, potvrdenie o dobrovoľníckej činnosti (pre účely darovania 3% z daní), a k tomu zážitky ultrabežeckých pretekov v pohorí Malej Fatry.

foto: Martin Drozd a archív pretekov

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Fotogaléria k článku

Najnovšie