Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2013

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2013

Ďalší, v poradí 4. ročník Nízkotatranskej stíhačky je za nami a ako symbolickú bodku pridávame ešte krátke zhrnutie. Opäť padli ďalšie rekordy, kedy sa verejnosť začína zamýšľať, či pretekári potajomky nepoužívajú rogalo či štvorkolky, opäť sa stretlo množstvo vytrénovaných horských bežcov, fanúšikov a aj dobrovoľníkov ochotných vydať so seba všetko a ešte aj vytvárať správnu atmosféru.

Rado99

Rozhovor je už na ceste, ešte čakáme na vyjadrenia polovice družstva. Bude zverejnený na stránke SVK Ultra Trail - svk-ultratrail.sk/

TonoSz

Ahoj Sona, sledujem dianie okolo stihacky a celkom by som privital keby ste s vitazmi urobili nejaky rozhovor. Myslim ze viacero ludi by zaujimalo coze je to za zivocisny druh takyto NT stihac, ako sa stane s homo sapiens ultra bezec a podobne. Klobuk dole pre nimi. Trosku popularity by im snad nezaskodilo. Nie ?

Sona

Rozdelime si ciel uz nie na dve, ale na tri zmeny :)

Phalike

Trochu sme to pototo, niekto mal predsa len ostat hore, musime sa polepsit, a udrziavat veselu naladu az do rana :)

Sona

Hej hej, to bolo cca medzi tristvrte na 3 a pol 5 v noci.

Vrana

Ake dopravne prostriedky boli pouzite? Motorky, stvorkolky, kone, ... ? Len sa pytam lebo tie casy su uplne mimo reality ;-)

Neskutocni namakanci ste vsetci.

FunTTomas

Dodám, že celkové časy mohli byť ešte lepšie, lebo oblačnosť i teplota priala (nebol úpek), ale vietor na otvorenom hrebeni fúkal od severu, tak trochu znepríjemňoval pohyb a brzdil pretekárov vo vyššej rýchlosti.

Muska

Pekný report, klobúk dole pred výkonmi pretekárov. Na Ďurkovej bola večer Stíhačka populárnejšia ako Tour de France :)

PaliT

Gratulujem, úžasné výkony aj podujatie!

Vystúpil mi pot na čele už pri tej predstave... zomrel by som s tým tempom niekde na svahu Kráľovej hole.

My, veru, takto úchytkom túto trasu nepôjdeme a zostaneme pri štandardnom 5 dňovom modeli. ;)

Lenrob

Klobuk aj sanka dole, uzasne vykony. Tazko asi porovnavat s minulym rokom, lebo poco bolo uplne ine, co na stovke dost zavazi. To nie ze by som chcel znevazovat tohtorocne vykony - je to uzasne. Ak kazdy rok date hodinu dole za 13 rokov vas nezaregistruju ani na kontrolach:)

Jjano

Nielen predchádzajúce ročníky ... Zastavil som sa na Donovaloch na pár minút v sobotu večer pri návrate zo služobky v Tatrách. Mal som mal v nohách iba nejakých 16 kilometrov, ale cítil som sa oveľa horšie, ako vyzerali dvaja borci, ktorí práve vtedy dobehli do cieľa na 5. mieste a budili dojem, ako keby sa boli prejsť len tuto na Kečku. Rešpekt!!! :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma