Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z pohľadu dobrovoľníčky: Na občerstvovačke

Diskusná téma K článku: Z pohľadu dobrovoľníčky: Na občerstvovačke

Pred rokom na jar som sa prihlásila ako dobrovoľníčka na Stefanik Trail – na občerstvovaciu stanicu Devín, ktorá sa nachádza na cca 127. kilometri pretekov. O ultrabehoch som dovtedy vedela len toľko, že existujú. Priznám sa, tým pádom som vôbec nevedela, čo od dobrovoľníctva na občerstvovačke čakať. Netušila som, čo bude táto činnosť obnášať v praxi; aká bude interakcia s ultrabežcami. Veď oni už v tom čase budú mať za sebou vyše 120 km! Prihlásila som sa čisto zo zvedavosti.

Eric

Hahahaaaa, prave na Devine som to chcel minuly rok uz fakt vzdat a ked mi niekto z dobrovolnikov povedal "no ale tu sa to uz fakt nevzdava", tak som nemohucne vstal a odkrivkal do ciela :))) pochybujem ze na obcerstvovacku niekedy pribehne nervozny bezec nahanajuci personal aby nahodou nestratil nejaku minutu. Kazdy jeden si uvedomuje a NESMIERNE vazi tu drinu co okolo toho je a bez ktorej by to vlastne ani cele "nebolo". Tieto ostrovy pokoja, oddychu, dobrej nalady, stretu s civilizaciou, plne fantastickych ludi, jedla a pitia su NAJLEPSIE casti kazdych pretekov! :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma