Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Silva Nortica Run – rýchla prechádzka rajom

Diskusná téma K článku: Silva Nortica Run – rýchla prechádzka rajom

Každý rok sa začiatkom júna koná na pohraničí Českej republiky a Rakúska v Novohradských horách podujatie s názvom Silva Nortica Run (103 km, 90 km, 42 km a 21 km), spájajúce nadšencov behu s milovníkmi nedotknutej prírody. Keď som pred rokom po prvýkrát videl fotky z tohto behu, hneď som si značil termín do kalendára. Toto musím zažiť! A teraz naozaj neľutujem.

Eric

Ahoj. Nie je za čo :). Nie nemám dvoje. Teda& mám už aj dvoje, ale nepoužívam ich naraz. Mám jedny z nemeckého Lidla za 80 € a tie vydrzia so sekundovym zaznamenavanim GPS neuveritelnych 25 hodin (ale su straaaasne skarede a dost velke:) no a potom mam Fenixy3 a tie mi pri vypnutych vsetkych funkciach (okrem GPS samozrejme) so sekundovym zaznamom vydrzali aj 12 hodin a este stale mali tak 25 % baterie. Takze pohoda. Musim sa vzdy ponahlat do ciela, aby sa nevybili :)

MatusM

Super Erik, blahoželám aj tu a ďakujem za článok. Počuj, ako si meriaš tieto ultra behy? Máš dvoje hodinke? Lebo jednie mi utiahnu tak do 7 hodín aktivity max.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma