Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 4. ročník Malofatranskej stovky (MF100)

Diskusná téma K článku: 4. ročník Malofatranskej stovky (MF100)

Malofatranská stovka (MF100) a päťdesiatka (MF50) sú diaľkové pochody a horské ultrabehy, trasa obidvoch pretekov začína v Terchovej a vedie cez Krivánsku Fatru do obce Lipovec - cieľ MF50 - a pokračuje cez Lúčanskú Fatru do Fačkovského sedla, kde sa nachádza cieľ MF100. Na zaplnenie štartovnej listiny 4. ročníka stačilo neuveriteľných 22 minút - čo čaká bežcov na jednej z najnáročnejších ultra podujatí na Slovensku?

Rc1

japen ale ano je to aj dialkovy pochod. chod na oficialnu web stranku a docitas sa viac podrobnosti mf100.sk$ret . medaily budu sice asi iba pre bezcov ale organizator to urobil tak aby si na svoje prisli aj pochodujuci. nie si tam casove limity, jedine ze by si nestihol obcerstvenie na stanovistach. ale treba mat nato fakt natrenovane, je to dost extrem to co i len prejst. tento rocnik je vsak tusim posledny bez potreby kvalifikacie.

Japen

Jasné, aj som predpokladal, že to bude len beh. Pýtam sa preto, lebo v perexe článku je v tomto prípade uvedená zmätočná informácia, že ide o diaľkový pochod a horský ultra beh. Na základe toho som nadobudol dojem, že ide aj o pochod a aj o beh. :)

Japen

A ide o diaľkový pochod alebo ultra beh? Či???

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum