Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2016 je za nami

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2016 je za nami

Uplynulý víkend 16.-17. júla 2016 sa konal 7. ročník pretekov Nízkotatranská stíhačka. Ide o najťažšie vytrvalostné preteky dvojíc v horskom behu na Slovensku. Preteky sú extrémne náročné – pretekári musia nonstop v limite 26 hodín prejsť 100 km vzdialenosť hrebeňom Nízkych Tatier. Celkové stúpanie je 5280 m. Aktuálny rekord je 14h 13min.

Sona

Cast startovneho za nerealizovane ubytovanie v cieli sa vratila. Ostatne financie boli uz vynalozene na tlacoviny, potraviny, dopravu a ine naklady, takze tie sa vratit nedali. Co sa tyka prace, organizatori a dobrovolnici ju nemaju platenu.

Matiseq

Si osobne myslim ze priprava (z pohladu pretekara) na NTS a jej uspesne absolvovanie (podarilo sa mi to 3x) je ovela mensia drina ako toto podujatie zorganizovat. Akakolvek diskusia o opodstatnenosti zrusenia podujatia, alebo o vracni startovneho, je totalny non-sense pretoze to je vec ktoru urcite nikto nechcel a uz vonkoncom na tom nikto nebude profitovat....

Vladimir Popluhar

Vráti niekto tým hlavným usporiadateľom tú drinu, ktorú okolo organizovania mali?

Axel

Nezabudaj na navstevny poriadok narodneho parku, kedy potme nemas hore co robit. Na sutaz je vynimka pre tych par ludi. A rozhodne sa lahsie vybavuje, ak sa jedna o kratsie casove obdobie.

Gustoh

No radsej po tme s celovkou o 3 hodky dlhsie a bezpecnejsie ako po svetle cez burku...ci nie?Ale asi ako pre koho...:-)

Axel

A okrem ineho nejake 3 hodiny slnecneho svitu menej... ;-)

Gustoh

Chcem sa spytat ze preco sa Nizkotatranska stihacka neposunie napriklad na zaciatok septembra kedy je stabilnejsie pocasie,menej teplo a hlavne je ovela mensia pravdepodobnost burok.

Crazy monkey

Eric: my sme boli štyria a začali sme sľapať asi o pol7 :)a není sa začo ospravedlňovať ;)

Eric

Peter61: Mali sme slubeny rum s cajom v Telgarte :)

Eric

Jaj, tak to potom sorry, my sme cestou dolu stretli tiez taku dvojicu co sa chystala na hreben, no uz to pomali otacala, lebo videli co sa hore deje. A tak zaroven minali zasoby a nukali okolozbiehajucich :)

Crazy monkey

Eric: nie, aspoň neviem žeby niekto medzi nami mal "motiváciu" :D keby áno tak už sme niekde pri čertovici :D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov