Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Raidlight UltraLight Windproof Running Jacket

Diskusná téma K článku: Raidlight UltraLight Windproof Running Jacket

Extrémne ľahká bunda francúzskeho výrobcu špecializujúceho sa na trailové a ultratrailové vybavenie určená pre aktívny pohyb v zhoršených poveternostných podmienkach. Niektorí tento typ oblečenia nazývajú „fukerka“. V tomto prípade má tento názov svoje opodstatnenie. Bunda je napriek svojej jemnej štruktúre látky odolná voči vetru a to aj v prípade silnejších poryvov. Ako samotný výrobca uvádza, je to najľahšia vetrovka v jeho ponuke (100 g) a z toho dôvodu ani nie je vybavená nepremokavou membránou, čo sa však od tohto typu oblečenia ani neočakáva.

Eric

mam aj ja doma uz tri kusy Lidlovskych verzii. Tiez pouzivam samozrejme obcas, ale sklenikovy efekt je tam trochu vacsi ako pri tejto. Takze do hor na dlhsie veci beriem uz len tuto :)

TomXX

Super vec je fukerka. Kúpil som si v Lidli asi za 5€ a je to super na behanie, alebo ako neprefuk bundička na spotené tričko keď vyšľapeš na kopec.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov