Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pražská stovka 2017

Diskusná téma K článku: Pražská stovka 2017

Nech sa Ti to zdá akokoľvek neuveriteľné – vždy dôveruj olafošípkam! Pre mnohých náročné zakončenie uplynulej sezóny, pre mňa skorý začiatok novej. Pražská stovka organizovaná Olafom Čihákom a jeho tímom sa tradične, nech je kopec srandy, koná v decembrových dňoch. Jej 24. vydanie sa tiahlo horami a údoliami pozdĺž rieky Sázavy.

Boro

Fíha, na toto som nikdy nemal. Paráda.

Eric

Dakujem. A Boro, mal bu si na to samozrejme, mozno v pomalsom tempe, ale tie zadne voje to idu na pohodu, i ked dva dni :)))

Ramil1

Fantasticky clanok Erik. Vyborne som sa zasmial a este je aj motivacny. Co vsetko clovek dokaze ked je psychika v pohode. Vdaka
PF 2018

Svatopluk Štěpánek

Teda Erik, klobúk dole !
To je ozajstný športový výkon.
Ja som sa zmohol iba na 63 km tj 100.000 českých šiat
do Prcíc.

Eric

Dakujem chlai. Ale ved aj 63 km je uzasnych. Kilometre su predsa len cila, treba vnimat ten pribeh, hlavne nech je intenzivny a vtedy je jedno ako je to daleko hahaha. :)

Eric

Opravy: "chlapi" "cisla"
Sorry, prave som sa zobudil po Silvestry :)

Sona

Tolko zazitkov na jednom pochode a teda s tou odlozenou polievku si pobavil:)

Eric

Toto ma na tych stovkach najviac bavi, ze je to vzdy taky spresovany pribeh, ktory by vydal aj na knihu. Stale sa nieco deje a je celkom vyzva si to vsetko zapamatat a potom spisat, ale aj preto sa vzdy ponahlam do ciela, aby som to nezabudol :)

RoL

Erik, pamatam ked som isiel prvy krat B7. Najprv zo mna zacalo ist vsetko vrchom a potom aj spodkom... Viac menej cele dokoncene na vode. Keby to nebol pretek pre dvojice, tak to zabalim po 4h. Vtedy este B7 bola aj kvalifikacny pre UTMB a nakoniec vdaka tomu, ze som to pretrpel som na druhy rok v pohode dokoncil CCC. Ale ked prestanu posluchat slachy, to nema cenu silit. Nakoniec - pekna prechadzka :)

Eric

Uf, tak to velky respekt, je to silna vola. No hej, zaludok sa da mozno prehovorit, pripadne baranom v hlave prekonat, no pohybovy aparat si povie dost a hotovo:). Ale ano, bola to super prachadzka, ja vobec nelutujem :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum