Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pražská stovka 2017

Diskusná téma K článku: Pražská stovka 2017

Nech sa Ti to zdá akokoľvek neuveriteľné – vždy dôveruj olafošípkam! Pre mnohých náročné zakončenie uplynulej sezóny, pre mňa skorý začiatok novej. Pražská stovka organizovaná Olafom Čihákom a jeho tímom sa tradične, nech je kopec srandy, koná v decembrových dňoch. Jej 24. vydanie sa tiahlo horami a údoliami pozdĺž rieky Sázavy.

Eric

Uf, tak to velky respekt, je to silna vola. No hej, zaludok sa da mozno prehovorit, pripadne baranom v hlave prekonat, no pohybovy aparat si povie dost a hotovo:). Ale ano, bola to super prachadzka, ja vobec nelutujem :)

RoL

Erik, pamatam ked som isiel prvy krat B7. Najprv zo mna zacalo ist vsetko vrchom a potom aj spodkom... Viac menej cele dokoncene na vode. Keby to nebol pretek pre dvojice, tak to zabalim po 4h. Vtedy este B7 bola aj kvalifikacny pre UTMB a nakoniec vdaka tomu, ze som to pretrpel som na druhy rok v pohode dokoncil CCC. Ale ked prestanu posluchat slachy, to nema cenu silit. Nakoniec - pekna prechadzka :)

Eric

Toto ma na tych stovkach najviac bavi, ze je to vzdy taky spresovany pribeh, ktory by vydal aj na knihu. Stale sa nieco deje a je celkom vyzva si to vsetko zapamatat a potom spisat, ale aj preto sa vzdy ponahlam do ciela, aby som to nezabudol :)

Sona

Tolko zazitkov na jednom pochode a teda s tou odlozenou polievku si pobavil:)

Eric

Opravy: "chlapi" "cisla"
Sorry, prave som sa zobudil po Silvestry :)

Eric

Dakujem chlai. Ale ved aj 63 km je uzasnych. Kilometre su predsa len cila, treba vnimat ten pribeh, hlavne nech je intenzivny a vtedy je jedno ako je to daleko hahaha. :)

Svatopluk Štěpánek

Teda Erik, klobúk dole !
To je ozajstný športový výkon.
Ja som sa zmohol iba na 63 km tj 100.000 českých šiat
do Prcíc.

Ramil1

Fantasticky clanok Erik. Vyborne som sa zasmial a este je aj motivacny. Co vsetko clovek dokaze ked je psychika v pohode. Vdaka
PF 2018

Eric

Dakujem. A Boro, mal bu si na to samozrejme, mozno v pomalsom tempe, ale tie zadne voje to idu na pohodu, i ked dva dni :)))

Boro

Fíha, na toto som nikdy nemal. Paráda.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov