Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lavaredo ultra trail 2018

Diskusná téma K článku: Lavaredo ultra trail 2018

Vedel som, že to bude zážitkový vrchol prvej polovice sezóny. Je to udalosť s podtitulom „snažiť sa dokončiť a neriešiť čas v cieli“, no napriek tomu som v poslednom období venoval viac pozornosti kopcom. Na naháňanie mám vyčlenené iné preteky, no zasa úplne flákať sa do Talianska nejdem. Dolomity sú mi dôverne známe, viem, že terén a počasie je v nich nevyspytateľné, preto si ani len predstaviť neviem, aký konečný výkon mám od seba očakávať.

Eric

Dakujem vam vsetkym. K otazke - ano, hnacka je najhorsia vec co sa hydratacie tela tyka, aka Ta moze postretnut. Hej, na pretekoch si casto clovek nevybera jedalnicek a ked chce aj trochu pritlacit na tempo, tak sa s nejakymi lakocinkami ako mastny chlieb, alebo salam, moze rozlucit. Ja som dlhy cas fungoval na nizkosacharidovej strave a vtedy som nemal absolutne ziaden problem, ani na pretekoch, aj ked na tych som sa naopak stravoval cisto cukrovo. No problem bol v treningu, nedokazal som hadzat take treningove davky, ake som potreboval, takze som zacal jest "normalne" a tym padom ma obcas postihnu aj tie "normalne" problemy :) Dakujem este raz :)

Rbr69

No pekne Erik, rešpekt. To dehydrovanie si pripísal hlavne tej hnačke, čo Ťa chytila?... Ja stále premýšľam, že koľkí z bežcov sa snažia aj fest zdravo žiť, stravovať, a potom prídu ich ultra preteky, a stravovanie je riadny mix mišmaš pre telo, a fyzicky sa dokážu úplne rozbiť na kašu. Ale psychicky sa zas zoceľujú, čo je vlastne pointou toho celého, a potom po sa vždy dajú nejako dokopy. Z jednej strany na to ultra fascinuje a láka, z druhej zasa mám taký v hlave z toho otáznik a výkričník... Hlavne, že to stále robíš s láskou a radosťou... Držím palce.

Adushka

Skvelý report Erik, rada čítam tvoje ultra zážitky :)

Martin knor

Toto sice nie je "my cup of tea", ale napisal si to perfektne. Musel to byt fantasticky zazitok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma