Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ťažký život Orga

Diskusná téma K článku: Ťažký život Orga

Zase som Org. Hmmmm – ja viem, slušne po slovensky sa to povie organizátor. Ale keďže chcem byť v kontakte s mladšou generáciou, teda keď chcem byť -in- tak som Org. No organizátor znie fakt honosnejšie, ale čo už. Aj Ing je vlastne inžinier, tak potom Org môže byť tiež dobré. Zbytočne polemizujem. Proste sa s tým zmierim. Poďme Org na to.

Sona

Danka, v sukni chodim na tury bezne, aj ked nie az v takej mestskej ako na popisovanej vychadzke: deti.hiking.sk/…/okruh_na_sva…

Takze zdesenie v mojich ociach Vlado neviem comu pripisal, ale oblecenim to nebolo, najskor som sa bala, ze sa mi team zasedi na utulni do neskorych nocnych hodin :)

Sona

Mysleli sme na Teba a drzime palce, aby si sa dal rychlo do poriadku.

Miroslav Svitek

Žiaľ tento som nemohol byť Orgom, lebo mi zlyhala podvozková hydraulika a skončil som v servise na týždeň. Držal som však palce všetkým účastníkom aj z nemocnice. Tak snáď o rok dovidenia!

Vladimir Popluhar

Tomka, Martin - vdaka. Ano je to celkom zábavné, spoznáš nových ludí Martin a tak nejako sa Ti to vryje pod kožu. Zdravím.

Martin knor

Tie vylepsene versiky znamej ludovky sa mi pacili. Celkovo sa mi zda, ze je orgovcina ovela zabavnejsia cinnost, ako pachtenie sa na trati.

Tomka

Aj keď Ultra nie je moja šálka kávy, pri čítaní som sa dobre bavila. Tú útulňu poznám a tak keď som si Soňu predstavila v tej minisukni, schuti som sa zasmiala.

Vladimir Popluhar

Miro - stále rozmýšlam, ako som na také niečo mohol zabudnúť. Je tu len toto vysvetlenie:
Príchod šéfky v minisukienke na útulňu bol pre mna takým nevšedným zážitkom, že som pritom zabudol na všedné turistické zranenia ako že Ivana pokúsal pes. Prajem všetkým orgom aj pretekárom a všetkým turistom známym i neznámym krásneho Silvestra a v Novom roku vela zdravých kilometrov na horách, nech ste kde ste :-)

Cmirko

Za seba a snáď aj za ostatných pretekárov vďaka všetkým Orgom. A dovolím si citovať "Takže bolo to síce ťažké, ale, samozrejme, aj krásne. Proste nezabudnuteľné."

Miroslav Svitek

Vlado, nejako si zabudol napísať, že Ivana pokúsal mierumilovný pes chatára z útulne. Takže Org má naozaj ťažký život, lebo riešiť dilemu, či dostanem besnotu, alebo pokračovať v Orgovaní je fakt ťažké.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma