Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2019 s novým ženským rekordom

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2019 s novým ženským rekordom

Uplynulý víkend, 22. – 21. 7., sa na hrebeni Nízkych Tatier konal 10. ročník Nízkotatranskej stíhačky, najstarších 100-km pretekov v kategórii ultra trail na Slovensku. Tohto roku počasie prialo, neboli horúčavy, búrky, víchrica, hmla ani ľadové mrholenie, ako po niektoré minulé ročníky, a tak pretekári bojovali najmä sami so sebou a s náročnou traťou.

Peter61

@15:23 FreeSan: mám pocit hraničiai s istotou, že si tie dva články zo včera neprečítal. NUFIA blokuje porcesy schvaľovania podobne ako p.Marcel Slávik, akurát že nepožaduje nejaké €. Iba radosť z práce.

FreeSan

Ono je otázne, zda to tí úradníci naozaj nestihli, nebo to stihnút prosto nechceli. Nabudúce nemožete dávať príliš ostré otázky, ked budete mít v rozhovore ministra alebo nejakeho sefa nejakého jemu podriadeného úradu .-)

Gustoh

No keby radsej NUFIA zablokovala ine veci ...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma