Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pražská stovka 2019

Diskusná téma K článku: Pražská stovka 2019

Pražská stovka je takmer legendárne podujatie, ktoré podobne ako viaceré iné v súčasnosti spája ultra trailových bežcov s turistickými diaľkoplazmi a všetkých medzi tým, avšak vyniká dlhou tradíciou (tento rok sa konal 26. ročník) a vyznačuje sa niektorými zaujímavými špecifikami, najmä v porovnaní s väčšinou slovenských ultra trailových akcií. V každom prípade každoročne priťahuje množstvo účastníkov a patrí k najväčším podujatiam tohto typu v ČR a SR, čo sa kvantity i kvality týka. Aj pokiaľ ide o konkurenciu medzi bežcami, z ktorých sa tu obvykle zíde celkom slušná skupina zo širšej "československej" elity.

Svatopluk Štěpánek

Super akcia a blahoželám k "akcii bez rušivých momentov". Ja už na 100 km nemám, ale toto obdivujem.
V 1971 či '72 sme si ako partia gymnazistov dali Prčice a moc sa mi páčili.
Keď to človek číta, vyzerá cela P100 ako "brnkačka" ( bohemizmus ), ale je to hodnotný športový výkon. A aj keď mojou srdcovkou je Rudohorie, aj okolie Prahy, ČR, má pekné miesta a trasy.

Peter Gemeran

to samkoh: Presne tak, Nižbor. Netuším, ako sa to do textu dostalo a prečo som si to nevšimol. :)

Lubo

Opravene, vdaka za report @samkoh

Eric

Gratulacia, parada. No, 2020 bol uz dost ohrozeny, Olafa znacne tento rocnik psychicky aj fyzicky odrovnal, comu sa teda vôbec necudujem. Ale uz sa dal dokopy a nastastie uz zacal aj planovat novu trasu, takze to vyzera nadejne :) Aj tak klobuk dole pred tym, ako dlho a ako vymakane to robi.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma