Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pražská stovka 2019

Diskusná téma K článku: Pražská stovka 2019

Pražská stovka je takmer legendárne podujatie, ktoré podobne ako viaceré iné v súčasnosti spája ultra trailových bežcov s turistickými diaľkoplazmi a všetkých medzi tým, avšak vyniká dlhou tradíciou (tento rok sa konal 26. ročník) a vyznačuje sa niektorými zaujímavými špecifikami, najmä v porovnaní s väčšinou slovenských ultra trailových akcií. V každom prípade každoročne priťahuje množstvo účastníkov a patrí k najväčším podujatiam tohto typu v ČR a SR, čo sa kvantity i kvality týka. Aj pokiaľ ide o konkurenciu medzi bežcami, z ktorých sa tu obvykle zíde celkom slušná skupina zo širšej "československej" elity.

Eric

Gratulacia, parada. No, 2020 bol uz dost ohrozeny, Olafa znacne tento rocnik psychicky aj fyzicky odrovnal, comu sa teda vôbec necudujem. Ale uz sa dal dokopy a nastastie uz zacal aj planovat novu trasu, takze to vyzera nadejne :) Aj tak klobuk dole pred tym, ako dlho a ako vymakane to robi.

Lubo

Opravene, vdaka za report @samkoh

Peter Gemeran

to samkoh: Presne tak, Nižbor. Netuším, ako sa to do textu dostalo a prečo som si to nevšimol. :)

Svatopluk Štěpánek

Super akcia a blahoželám k "akcii bez rušivých momentov". Ja už na 100 km nemám, ale toto obdivujem.
V 1971 či '72 sme si ako partia gymnazistov dali Prčice a moc sa mi páčili.
Keď to človek číta, vyzerá cela P100 ako "brnkačka" ( bohemizmus ), ale je to hodnotný športový výkon. A aj keď mojou srdcovkou je Rudohorie, aj okolie Prahy, ČR, má pekné miesta a trasy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma